Expertul dumneavoastra in reparatii de turbosuflante

De peste 12 ani, va punem la dispozitie servicii profesionale de reconditionare a turbinei auto, in orice colt al tarii.

International auto quick este o societate autorizata RAR in reparatia turbosuflantelor, care utilizeaza numai kit-uri originale in procesul de reconditionare. Executam servicii de reparatii pentru toate marcile de turbine existente pe piata (Garrett, BorgWarner, KKK, Mitsubishi, Ihi, Holset, Schwitzer), pentru turbine cu geometrie fixa sau variabila.

reparatii turbine turbosuflante

Turbo Service vine in sprijinul clientilor cu:

-oferte fara concurenta pe piata din Romania: preturi incepand de la 800 de lei, iar diagnoza angrenajului turbo, gratuita;
-un timp de executie care a fost redus la numai 3 ore;
-livrare in toate orasele din tara;
-Certificat de Echilibrare si de Garantie valabil 12 luni, fara limita de kilometri.
-calitate la cele mai inalte standarde, datorata investiilor in echipamente si in piese originale, marcate de producator;
-testare si echilibrare dinamica la peste 300.000 RPM (1884955.6 rot.min-1), folosind o masina CMT 48 VSR, producatorul face parte din grupul american BEP, care furnizeaza gama de varf in solutii de echilibrare pentru producatorii de automobile precum GM, Mercedes, Audi, VW etc.
-turbine deja reconditionate pe stoc, cu piesa veche la schimb;

Preturi:
Reparatie turbina GARRETT incepand de la 800 lei;
Reparatie turbina KKK (BorgWarner) incepand de la 900 lei;
Reparatie turbina MITSUBISHI incepand de la 900 lei;
Reparatie turbosuflanta IHI incepand de la 900 lei;
Reparatie turbosuflanta TOYOTA incepand de la 1200 lei;
Pret actuator vacuumatic turbina incepand de la 250 lei;
Pret reparatie actuator electronic turbina incepand de la 600 lei;
Pret montat/demontat turbosuflanta pe/de pe autoturism incepand cu 300lei.

Reconditionarea turbinei inseamna o economisire a 50% din pretul unei turbine noi, desi toate produsele beneficiaza de acelasi termen de garantie. Preturile variaza in functie de tipul de turbina de care are nevoie masina dumnevoastra: cu geometrie fixa sau variabila, cu actuator electronic sau vacuumatic.

reparatii turbosuflante turbine

Cum procedam?

1. Diagnosticare
Pentru a va putea oferi informatii despre cauzele care au dus la defectarea turbosuflantei, specialistii nostri efectueaza o diagonosticare a fiecarei turbosuflante care ajunge la sediul nostru. Odata ce au fost determinate motivele defectarii, clientul este instiintat si se poate trece la procesul de reconditionare.
2. Reconditionare
Reconditionarea propriu-zisa presupune o demontare si inlocuire totala a pieselor constituente: compresorul, axul, lagarul de ungere, bucsa, geometria variabila, segmentii, iar dupa caz si ansamblul central. Fiecare piesa inlocuita va fi schimbata cu una noua, sigilata si 100 % originala.
3. Echilibrare-DINAMICA
Intr-o etapa ulterioara, se trece la echilibrarea si testarea miezului turbosuflantei. Pentru aceasta operatie, este folosita o masina de echilibrat CMT 48 VSR (Vibration Sort Rig), care permite supunerea piesei la un stres de 3 ori mai mare decat montata pe autoturism.

Pentru a stabili o programare, ne puteti suna la numerele de telefon 0765.910.210 si 0765.388.488 sau ne puteti scrie la adresa de e-mail contact@turbosuflanta.net. Programarea se poate face in aceeasi zi, in cazul in care sunteti din Bucuresti si puteti ajunge la service pentru demontarea turbosuflantei. Clientilor din alte orase le punem la dispozitie posibilitatea de a trimite turbina la sediul nostru, prin intermediul partenerilor din cadrul firmelor de curierat.