Expertul dumneavoastra in reparatia turbosuflantelor

reparatii turbine echilibrare turbosuflanta service turbo

Venim in sprijinul soferilor cu servicii si produse de calitate superioara in domeniul reconditionarii turbo. Fiind o societate autorizata RAR, cu experienta dobandita in reparatia turbinelor ne-am impus ca lider pe piata din Romania, asigurand pe tot cuprinsul tarii reparatii de turbosuflante pentru orice marca auto.

 

Folosim numai piese 100% originale, marcate de producator, iar clientilor nostri le oferim acelasi termen de Garantie atat pentru turbosuflantele noi, cat si pentru cele reconditionate. Indiferent ca reconditionam o turbina sau livram alta turbina noua oferim Certificat de Garantie valabil 12 luni, fara limita de kilometri, dar si Certificat de Echilibrare Dinamica.

Reparatii turbosuflante Testari Echilibrare dinamica

Oferind produse de inalta clasa, am reusit sa ne extindem rapid si sa atragem parteneri din Germania, Marea Britanie si Italia. A fost astfel posibil, sa garantam clientilor cele mai accesibile preturi pe piata din domeniu pentru produse de inalta clasa.

 

Prin seriozitate si profesionalism, compania a devenit recunoscuta pentru servicii de incredere, obtinand autorizatia Registrului Auto Roman in vederea desfasurarii activitatii de reparatii turbo si reusind astfel sa ofere clientilor o noua garantie a calitatii.

 

Beneficiind de un prestigiu recunoscut in intreaga tara, societatea a reusit sa atraga cei mai buni experti in domeniul sistemelor turbo si a redus astfel timpul de lucru la doar 3 ore, interval in care este realizata inlocuirea pieselor, echilibrarea miezului turbosuflantei si livrarea turbinei. Pentru a fi in pas cu evolutia sistemelor turbo si a putea oferi clientilor nostri solutii sigure pentru orice tip de turbosuflanta, am investit in instruirea periodica a personalului prin cursuri de perfectionare si in tehnologii de ultima generatie.

 

Dezvoltandu-se in permanenta, compania noastra achizitioneaza in mod constant echipamente care satisfac cele mai inalte standarde, fiind unicul service din Romania care dispune de aceeasi masina de echilibrare pe care o folosesc producatorii de turbosuflante. Testarea si echilibrarea turbosuflantelor se face la o viteza de pana la 300.000 RPM, de trei ori mai solicitanta decat turatia maxima la care ajunge o turbina care functioneaza montata pe autoturism.

 

Pentru ca in domeniul nostru, precizia aduce performanta, ne mandrim in ultimii ani cu obtinerea celor mai bune rezultate la cursele de drag racing. De aceea putem spune ca celor care isi doresc mai multa putere si au aceeasi pasiune pentru tuning, le oferim servicii la cele mai inalte standarde, pe o serie intreaga de aplicatii, pana la hibrizi turbo.

 

Cu o experienta notabila, societatea si-a imbunatatit si si-a perfectionat in mod constant activitatea, urmarind sa obtina cele mai avantajoase oferte pentru clientii sai. Astfel, pe langa diagnosticarea gratuita inainte de orice reconditionare, reparatii-turbine.net a introdus la cererea clientilor si serviciul de livrare de turbine deja reconditionate cu piesa veche la schimb.