Reusim sa aducem pe piata din Romania, cu sprijinul partenerilor externi, cea mai avantajoasa oferta pentru turbinele noi. Astfel, in schimbul turbinei vechi, noi iti oferim o turbosuflanta noua, cu termen de garantie valabil 12 luni, fara limita de kilometri, la preturi pornind de la 380 de euro.

turbine noi turbosuflante

Avand un renume recunoscut pentru calitatea ireprosabila a produselor pe care le comercializeaza si pentru parteneriatele incheiate cu producatorii din Germania, Marea Britanie si Italia, Turbo Service s-a extins rapid, devenind lider pe piata din domeniu.

Astfel, asiguram livrarea de turbine noi si turbine reconditionate in regim second hand, pe tot cuprinsul tarii, in termen de 24 de ore. Ne mandrim cu promptitudinea si profesionalismul pentru care ne recomanda clientii nostri si incercam sa raspundem rapid tuturor solicitarilor.

Avem pregatite in stoc cele mai diverse tipuri de turbine cu geometrie fixa sau variabila, pentru orice marca de autoturism: Alfa Romeo, Audi, Austim Rover, Bmw, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Iveco, Kia, Land Rover, Mercedes, Mg, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Cum comand?

Pentru a efectua o comanda, ne puteti contacta telefonic la numerele de telefon 0765.910.210 sau 0765.388.488 sau prin e-mail la adresa contact@turbosuflanta.net . In aceeasi zi, puteti ridica turbosuflanta de la sediul nostru sau aceasta poate fi livrata prin curierat.

Identificare turbosuflanta si disponibilitate

La aceleasi numere de telefon, ne puteti contacta si pentru a va consulta in legatura cu identificarea tipului de turbosuflanta al masinii dumneavoastra.

Daca preferati sa comandati online, este necesar sa ne comunicati referintele care figureaza pe placuta de indentificare a turbinei care se afla pe masina dumneavoastra. Cele doua coduri de identificare a turbosuflantei sunt codul OEM (Original Equipment Manufacturer Number) dat de producatorul autoturismului si codul producatorului de turbosuflante (Turbo Manufacturer Part Number), care se afla inscriptionate pe turbosuflanta si ne permit sa va informam in legatura cu disponibilitatea produsului si pretul acestuia.

Livrare

De la primirea comenzii dumneavoastra, livrarea piesei se face intr-un timp de numai 24 de ore. In eventualitatea in care modelul de turbina solicitat nu se afla in depozitul nostru la momentul comenzii, termenul de livrare este intre 3 si 5 zile lucratoare. Pentru a satisface exigentele clientilor nostri, garantam pentru o durata de viata ridicata a fiecarei turbine comercializate si promptitudine maxima in respectarea termenului de livrare. Atat turbinele noi cat si cele in regim second hand deja reconditionate, sunt insotite de Certificat de Echilibrare si Certificat de Garantie, valabil 12 luni fara limita de kilometri.